Over ons

Over ons

De PA- en studioafdelingen van de muziekwinkel Kbgeluid waren in de jaren tachtig en negentig het eerste aanspreekpunt voor mensen die geïnteresseerd waren in audiotechnologie in heel Nederland. De toenmalige afdelingshoofden, Rolf Nebel en Georg Biberger, voelden zich niet alleen verantwoordelijk voor advies en verkoop in trappendorp, maar ondersteunden hun klanten ook bij installatie en inbedrijfstelling – in het theater of in de opnamestudio. Bedrijfsbaas Hans Kbgeluid wilde deze opgebouwde specialistische kennis en enthousiasme voor audiotechnologie een eigen kader geven en richtte in 1999 de Kbgeluid audioprofessional-afdeling op.

Met Rolf Nebel en Georg Biberger aan het roer en een constant groeiend team van ingenieurs, planners en technici voor systeembouw en inbedrijfstelling met eigen werkplaatsen, ontwikkelde Kbgeluid Audio Professionell zich snel tot een systeemhuis voor audio-, video-, licht- en mediatechnologie. Het biedt zijn klanten individueel op maat gemaakte concepten uit één hand: volledige technische ondersteuning voor projecten in de theater-, studio-, radio-, cultuur- en mediasector.

Het team van experts van Kbgeluid Audio Professionell houdt altijd de laatste technische ontwikkelingen op de markt in de gaten. Gesteund door de logistieke precisie en continuïteit van een bedrijf dat al meer dan 60 jaar succesvol is, werkt het systeemhuis volgens het motto: traditie ontmoet innovatie. Precies zoals onze klanten het willen.

Ons succes bewees ons gelijk: in een mum van tijd deed het woord de ronde dat Kbgeluid Audio Professionell precies het juiste aanspreekpunt was voor bedrijfspanden waar geluid, transmissie, verlichting of iets anders moest worden opgenomen. Ondertussen waarderen theatermakers, clubexploitanten, media-instellingen of opnamestudio’s in heel Duitsland, tot aan de organisatoren van grote evenementen, onze professionaliteit en betrouwbaarheid. Het woord had moeten rondgaan dat de naam Kbgeluid ook staat voor eerlijke en doelgerichte prijsstelling. Zo niet: vraag het maar aan een muzikant uit je vriendenkring – ze zullen in vervoering raken.